Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΓΥΨΟΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ | THE ART OF GYPSUM
Παράδοση 7 γενεών...


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Γυψοδιακοσμητική (The art of gypsum) είναι μια εταιρία με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της δόμησης και διακόσμησης. Συνεχίζει μια παράδοση επτά γενεών με στόχο τον εκσυγχρονισμό διεκδικώντας την πρωτοπορία της αλλαγής για το μέλλον έτσι ώστε να παραμείνει διαχρονική για ακόμα περισσότερες γενιές. Έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει αποτελεσματικά πέρα απο τα όρια κάθε φαντασίας ακόμα και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες.

Πλαισιώνεται απο έμπειρους συνεργάτες με βαθιές καταβολές στην τέχνη και στην τεχνική με ταλέντο, έμπνευση και δημιουργία πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα.

 



Η εμπιστοσύνη που εισέπραξε η εταιρεία μας στην μακρόχρονη πορεία της μας έδωσε την ώθηση να μπούμε δυναμικά στην ανακαίνηση επαγγελματικών χώρων και οικιών. Δραστηριοποιείτε δυναμικά στις θερμοπροσόψεις απλών εώς mεταλλικών κτιρίων με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μεριμνώντας πάντα το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και πρωτοποριακό με συνέπεια, υπευθυνότητα και κυρίως αγάπη για το άριστο αποτέλεσμα.

ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΑ - ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ - ΚΟΥΖΙΝΕΣ - ΜΠΑΝΙΑ Θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στο κατάλληλο σχέδιο για τη μεταμόρφωση του χώρου σας.

Βρείτε μας στο facebook!